BSP Today

hi mommies..sy baru stop vitamin iberet folic acid 500 tu..then..ape yg sedih lagi menyedihkan pagi ni result BSP kali ketiga sy utk pre breakfast jam 8 pagi ni 5.3..sy dh jage mkn..minum air masak lebih dari 3 liter everyday..then kite tgk lah bacaan jam 11 pagi nnt mcm mne..ya Allah.. sy ibu mengandung 35 weeks. sy dah mkn peria sebiji sehari.. semalam sy baru stop iberet folic acid harini BSP ketiga before nk refer ke pakar..bacaan pagi sy ??

BSP Today
2 Balas

Sis ..portion makan yg perlu kita kontrol

5y ago

okey tq sis..i will never give up utk turunkan gdm sy💪

mcm sy la...wktu pagi tinggi bacaan bsp.. last2 kena admit hsptal 5hari.smpai bacaan bsp ok...nk diajar cucuk insulin...bru la boleh kluar hsptl.. smlm bsp sy wktu pre post dinner n pre bed sangkut.. harap x disuruh admit ward n tambah insulin la.. leceh...