Tiada alahan minggu ke9

Hello , mommies..saya nak tanya sesuatu..normal ke awal pregnant tiada alahan langsung..saya jadi risau pula..saya takda mengidam apa apa..muntah pun tiada..morning sickness pun tiada..normal atau tak ? 😂

9 Balas

anak pertama sy mcm ni....x rasa mcm apa yg slalu org cerita...tp rasa senggugut masa awal2.anak kedua pun skali je muntah,lain2 xde cuma x blh berdiri lama,pitam.skrg masuk ketiga...baru perasan,rasa mual dtg bila pakai seluar ketat dekat perut..bila turunkan bwh perut dia ok