normal ke kalau takda morning sickness?

normal ke ek. kalau kita takda morning sickness. loya muntah alahan dengan something. n betul ke kalau takda semua tu mybe baby tu baby boy. hahaa primid ?

22 Balas

Hai , sy baru lepas bersalinkan 4 March . Tapi sebelum tu sy pernah gugur kandungan 9minggu 2018 , masa kndungan pertama sy mmg xde alahan pape sampai bila gugur orng tua² cakap . Lepas ni kalau pregnant lagi biar ada lahan baru rahim kuat , nak dijadikan cerita kandungan kedua pun sy xde alahan sampai deli baby . Tapi sy dapat baby girl walaupun xde alahan , sy rasa dia atas orang . Hahaha . Pape pun jaga diri elok² .

Normal sya ank first xde apa2 pn alahan sdp je nk mkn apa. Tapi yg skrng ni wlaupun xde morning sickness tapi cuma ble mkn roti dn buah je. Yg lain xble masuk jdi pening sakit kepala dn terasa nk munta je. Sbb tu hanya ble mkn roti dn buah. Insyaallah sya dh 11weeks

Normal.saya pun anak second mcm ni .semua sakit takda .muntah muntah pun takda .anak first semua sakit ada . anak first bby girl .ingtkan anak second bby boy .pegi scan 3kali tak nmpak .last last rezeki dpt anak pompuan lagi .suprise jadinya😅

untung awk kalo xde morning sickness.. sy dah masuk 2nd trimester baru leh start makan sikit kalo x mmg muntah je.. sy truk kena morning sickness and scan ari tu nmpk gender boy..so xsemestinya xde morning sickness tu boy.. hihi

Sme la sy sis. .xde morning sickness pun. .siap org bole ckp untungnye xde mabuk xde pe first pregnant plk tu. .sy da 27w smlm scan insyallah baby girl. .semoga dipermudahkan lagi urusan sis 😉

Normal.xde alahan mcm sy 😁😁 tapi bab gender salah.sbb sy dh scan 3 kali dia tunjuk gegirl.😁 alahan bkn ikut gender sis.

Normal. Sgt bersyukur kalau takde morning sickness. Tak sanggup nak layan muntah2 sampai keluar hempedu😖

Ethla.. Mgkin btul kot.. Sbb sy xde morning sickness smpi 3rd trimester... Scan 3x boy... Insha allah..

Insha-Allah...mcm pregnancy pertama sy...sma mcm sis...tpi yg kedua ni...alahan dia, mak aii...hihihi

Normal kot sbb sy da preggy 4 bln.. Tp sejak preggy hubby yg mabuk teruk.. Hahahahaha