Takda alahan atau mengidam

Hye .. nk tny .. normal ke 17 week pregnant takda alahan dan takda mengidam .. #1stPregnancy

8 Balas

normal sis..sa pun tda alahan..cuma mengidam tu ada tpi tak lah teruk sgt..makanan yg di cari pun senang dapat..plus laki yg tgh mngidam skrg..nak makan pedas saja padahal laki ni mmg tak makan pedas sebelum ni😝🤭

normal sis..sy 5x pregnant 5x jugak xde alahan..cergas mcm x pregnant 😂 alhamdulillah.. mengidam tu xtau la.. kalau teringin sikit2 tu la tp xde la terlalu nak sangat..kalau xdpt ok je..

normal je. saya nk masuk 3 kali pregnant xpernah ada alahan lg. tp kalau bab mengidam ni xsure sgt sbb x pregnant pun asyik craving je 😂😂😂

normal sis...masa pregnant anak 1st dulu elok ja...tp y ke2 ni Allah ja tahu, sampai lembik sbb muntah2...lain anak lain pembawakan...

Yup normal. Sama macam saya😁 Dari first trimester sampai hari bersalin steady je. Alhamdulillah

6mo ago

ouh ye ke .. alhamdulillah

normal je sis. saya 1st and 2nd pregnancy takda alahan dan takda mengidam pun sis.

sy mngidam bagai ni suami ja dpt haha xpa la ap dy nk mkn dy cari sniri

Normal sy pun first bby jgk ni msuk 17m2hr dah