preggy 8 weeks (no alahan)

mommies to be nak tanyaa normal ke kalau takde alahan pun 🥲 sebab baca semua macam ada alahan je. macam morning sickness ke loya ke muntah ke. time saya alhamdulilah takde cuma saya risau la pulak. cumanya saya waktu malam jadi cepattt letih.

4 Balas

Sy pun xde alahan tp baru2 ni sy loya dan sakit kepala bau perfume adik ipar lelaki masa dtg kerumah. mksdnya sy ada alahan tp pd bau² tertentu. Syukur sngt bab makan ok. haha

sy pun sama.. dah 7 minggu lbh tp semua ok sj.. cuma kerap rasa lapar, sikit2 nak mengunyah 😄 cuma control jg mkn takut berat badan naik mdadak

Normal sis. Alahan ni bergantung pada hormon masing masing. Saya sendiri takde alahan throughout my pregnancy

Saya setakat ni masuk 7 minggu belum ada alahan lagi. Cuma cepat letih. Buat kerja pun jadi slow 🤭