Pregnant ke x ??

Hi,mommies..nk tnya klu result mcm ni pregnant ke x?

Pregnant ke x ??
29 Balas

Kalau dua line tu positif la puan😅. Boleh terus google due pregnancy calculator masukkan tarikh akhir dtg bulan. Msuk 8 weeks baru p scan kat klinik swasta utk confirmkn n nmpk jntung smua. Barulah booking buku pink. Tahniah

Naik 2line Tu dik, conferm la positive.. kalau satu line negative .. adehh

Tahniah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

Sama 😭

insyaAllah pregnant sis..Tahniah awak jaga diri jgn buat kje berat2 jgn lupe ambil acid folic

insyaAllah pregnant. bole la ambik info pnjagaan awal kehamilan. moga dpermudahkn sis

Thniah sis..doakn sy jugak dn wanita yg msh ttc dpt mcmni jugak ya..🤲🏻

Alhamdulillah pregnant to dah Ade 2 line congratulations 👏❤️

terang lagi bersuluh dah ni 😁 confirm dabel line positif .

terang tu.. positif.. cek pula dgn clear blue.. tepat

saya pun mcm tu juga... last2 g klinik ceek positif