Pregnant @ x pregnant?

Hi ibu² semua..maaf saya nk tnya, klu buat upt biasa line samar²...then buat test clear blue digital not pregnant..normal ke? Ikutkan app ni sepatutnya dh 7w2d...saya last period 25/9/21...skrng kerap sakit breast, sakit pinggang dan cramp perut... pregnant @ x? Mohon bntu..saya buntu...ada x yg prnah alami mcm ni jgk? Tq. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

If you’re confident you pregnant, pegi klinik cek…Tapi kalau klinik cek upt then still cakap xpregnant. Insist dgn klinik nak buat jgk scan. Sbb you period lama dh delay. It’s okay to be concern.

2y ago

ohh...ok²... thank you so much sis ❤️