Upt positive

Hi mommies. Nk tnya wlpn upt result positive, ada possibility x yg ni chemical pregnancy? Thankyou#pleasehelp

Upt positive
5 Balas

1st baby mula2 pakai upt strip naik double line. kemudian beli digital clear blue utk double confirm. naik 1-2. sekarang usia baby dah setahun 11bulan dah awak. 2nd baby test pakai upt strip sebelom dan selepas delay period. kemudian double confirm pakai digital clear blue naik 2-3. sekarang usia baby 2m inn shaa allah tak. boleh pergi scan utk check. sebelom nk scan tu awak minum air byk2. inn shaa allah boleh nampak kantung. kalau nk nmpk baby dn dengar ❤️beat kena ulang scan masa 8-9w

1y ago

Sy xsure sbnrnya yg chemical pregnancy tu sbb pkai upt murah je dpt line samar pstu esknya period heheh. Mudah mudahan ada rezeki sy kli ni. Maceh awk ❤️

Better scan je dgn doc tp kalau pregnant ni maybe dh over sebulan. Probably pregnant juga ni

1y ago

Betul tu. Mmg sy tggu lg 2 minggu bru nk confirm kn blik. Isnin mlm sy check negative lg dh jumaat mlm sy check tiber naik double line terang pkai upt watson tu

Kalau tengok dah 3 minggu lebih tu.. clear blue jarang salah

1y ago

Sblm test pkai clearblue ni sy test pkai upt watson 3x dh smua naik double line terang

Chemical pregnancy sakit dari awal preg

1y ago

Sy dlu upt positive sehari je esknya pstu period. Tp msa tu pkai upt yg murah je

pregnant ni