sesak napas

hi mommies..nak tnye la...sy baru 8w4d preggy..tp skang slalu sesak napas..p cek kat hospital doc ckp seme ok..ecg, jantung,scan jantung seme2 ok.. tp still lg mc sesak napas..knapa ya?ade x mommies kat sini mcm sy. .riso plak..hope baby ok je dlm perot ibu die ni..?

1 Balas

Saya kena masa 20w sis..xleh nafas..pegi emergency dr cakap gastrik(sebelom ni x penah ada pon gastrik)..then dr nasihatkan klu jadi lg minum gaviscon..mmg saya minum gaviscon ja..ok

5y ago

Preggy boleh ambik gaviscon ek .mean 1st trimester