soalan

Nk tanya ada kh mummy rsa mcm yg sy rsa Preggy 24 wek kalau malam nk tidor tu rsa sesak napas, mring kekiri salah kanan salah Bolh bgi petua xnk legakn sesak napas masa nk tidor tu??

2 Balas

sy pun tinggikan bantal, 3 bijik sy guna.. ok sikit bernafas tu. kalau baring blah kanan pulak jadi asid reflux, tak selesa betul, tekak rasa panas n perit.. so sy mmg kena baring kiri jelah. tukar kanan kejap² je.

Dah cuba tinggikan sikit bantal? Masa saya mengandung dulu, memang kerap sesak nafas, pusing kiri kanan semua tak kena. Saya kadang sampai tidur duduk, lepas tu cuba tinggikan sikit bantal. Lega lah sikit.

5y ago

Dah sy jumpa dear alhamdulillah berkesan