Sesak nafas, jantung mcm laju

Everytime nak tidur je mesti susah nak nafas, jantung pulak mcm laju je, tp kalau duduk or diri ok je, masalah ni bila baring..bila nak tukar posisi pon sama x cukup nafas tu mcm lari 100 meter plak? kadang2 risau je baby x dapat cukup oxygen masa tidur huhuhu ada tak mommies2 kat sini kena mcm ni?

1 Balas

Mse sis rse cmtu ...ada x sis makan makanan paper sblum tidur..if yes maybe blood circulation tgh proses mknan..klu nak tidur after 4 hours wktu mkn mlm... Tp klu x der maybe sis penat sgt/ sis ada mslh berat bdn yg menyebabkan kapilari drh sempit x dpt oksigen sepenuhnya ke otak...jd rse sesak nafas jntung laju...

5y ago

Mungkin faktor berat juga kot, sekarang ni dah naik berat dah huhu. Tp tu lah, cm seksa je rasa nak tidur..