kenapa setiap pagi sy rasa sesak napas , baring susa , duduk pn ssh , mcm saluran penafasan sempit

25 minggu 4hari kandungan

6 Balas

Kalau sesak nafas tahap teruk, kena inform nurse. Sebab sebelum ni ada kes kematian ibu hamil 8 bulan yg viral tu kan sebab sesak nafas

kdg² sbb hb rendah , bp rendah bole jd jgk . klu sakit sgt baik jmpe doc amek rawatan awl .. klu biarkn bahaya .

Saya hb ok tapi tetap jgk sesak dada nak nafas susah, mgkin sbb baby makin membesar kot

Shortness of breath ni kne consult dr risiko benda lain utk sis. 🙂

boleh pi klinik sis. hb low pon boleh sebabkan sesak nafas.

Pernah consult doktor tak?