Normal ka suka sesak nafas

Sya megandung dh masuk 28 minggu..tpi mcm sesak nafas..pi hospital cek paru2 ok..jantung oky,scan baby pon oky..tpi mcm nyawa tak lepas mcm sangkot2..normal ka.

1 Balas

Insha Allah okay je sis. Saya pun haritu kerap rasa macam tak cukup oksigen. Kena tarik nafas dalam dalam. Since sis dah check kat hospital, okay la tuu. Kena duduk tenang tenang, tarik nafas dalam dalam. Saya in few weeks macam tu dah normal semula dah.

2mo ago

kdg sbb angin atau anxiety.. sy mse first pregnancy pon slalu rse mcm debar n sesak ..tapi nafas sbnrnya okey jee ..