XPUAS BERNAPAS

Hye moms,nk tanya ada x yg mcm sy?kandungan baru 20 weeks tp penat tu lahai mcm dh byk bulan 😩 x selesa area perut belah kiri,xsakit tp x selesa,ari2 pn sma,nyucuk kjap2,time bernapas tu xlepas sampai sakit tulang rusuk,pg&ptg normal,masuk je waktu mlm jd sesak napas..ada yg ckp normal,tp entahla sbb sy xde pengalaman bab2 pregnant ,sy first mom..ada x yg mcm sy 🥺 #firstmom #ingintahu

2 Balas

biasa mengandung memang mcmtu sis. tapi kalau sesak nafas yang teruk, sampai sis tktahan sgt. pergi je hospital tau. jaga diri baik2. semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲🏻

1y ago

mkn & mnum sikit da rsa perut ni ketat 😅 xdela smpai xleh nfs sgt,time nk tdo mlm tu je trpksa brnapas mllui mulut 🤭 InsyaAllah Ameen2 Ya Rabbal Alamin..Tqvm tau puan ats doa tu 🥰 ❣️

normal sis....tp klu rsa mcm ssh sgt bnfs baik pigi hosptl trus...tp sya perna mcm tu jg.... sy pun first mom mcm awak...

1y ago

Itula tu , ramai yg sy tgk lbh kurg mcm sy,sy plak ada gastrick mmg sukar sikit nk bernapas sblm ni 😅 msuk je wktu mlm mmg ada sikit rsa ketat kt dada