VITAMIN NEW OBIMIN

Hi mommies...nak tanya,korang ada di bagi ke vitamin new obimin khusus utk ibu hamil ?Sbb sy risau x de asid folic, ms first scan hari tu.. asid folic tak di bagi hanya vitamin ni je.So sy nk tnya,adakah vitamin new obimin ni mengandungi asid folic di dlm nya ?

VITAMIN NEW OBIMIN
66 Balas

Sama la kk bagi ubat ni. Alhamdullillah sejak makan ubat ni selera makan dah ada and kurang muntah2.

saya pon dapat obimin ni juga..memang doc ckp dlm obimin ni ada folic asid dan utk tambah darah

saya mkn obimin dr awal kndungan...semua da lengkap dlm tu sis...xperlu ambik acid folic lg

New obimin ni ada asid folik tp kandungan dia sedikit. Biasa makan after 4 bulan ke atas

Saya ambil vit ni jgk.. dr awal sampai sekarang 4m. Semua dah lengkap sis..jgn risau

Acid folic beli dekat luar pun boleh . Klinik takkan bagi acid folic , obimin sahaja

Sape nak.. Sy ade extra.area jb. Dr suh sy consume vit lain sbb obimin x sesuai dgn sy..

4y ago

Np x sesuai sis ?

Obimin dh ad semua vitamins ibu perlu. Xperlu tmbh lg folic acid, nnti overdose.

New obimin dah include skali ngn folic acid.. Sy pon mkn ni je..

Hello 😊 yes mummy, new obimin dah Ada folic asid Di dalamnya.. take care