VITAMIN NEW OBIMIN

Hi mommies...nak tanya,korang ada di bagi ke vitamin new obimin khusus utk ibu hamil ?Sbb sy risau x de asid folic, ms first scan hari tu.. asid folic tak di bagi hanya vitamin ni je.So sy nk tnya,adakah vitamin new obimin ni mengandungi asid folic di dlm nya ?

VITAMIN NEW OBIMIN
66 Balas

Dalam tu semua vitamin ada.. untuk asid folik ada 500-600mg dalam obimin..

Sya makan yg ni jgk .. xambik asid folid pun xpe , yg nih dah lengkap dah

New obimin ni lengkap semua nya. Acid folic tmasuk sekali. Sy pun makan ni 🤗

4y ago

Klau nak mkn 2-2 tda mslh... Cuma obimin tu mesti mkn masa perut kosong dan tdk becampur dngn vitamin lain.... Nnti penyerapan ubat tu tdk ada

Dah lengkap vitamin ni...sy makan vitamin ni..alhamdulillah darah xdrop.

Saya anak 1st n 2nd pon x dapat.. kk bagi obemin je.... beli sediri...

Dah ada vitamin kot..sya tak dpt vitamin ni,doc bagi asod folic jer

Klau mkn obimin x pyah mkn asid folic, sbb mmg dh ada dlm obimin

Saya pun makan ubat tu👶 sama. 😉Skrang 24weeks da, 😊

Ni da skli dgn asid folic jn rsau sya dlu pun mkn ni juga...

Sis, kalau boleh google sekali lagi cepat dapat info hehe