Simptom hamil

Hi mommies...mommies masa before hamil ada alami simptom apa apa ke? Jom lah kongsi dekat sini!

81 Balas

jrawat, makan kuat, tidur kuat peut slalu sakit .. mula2 x tahu prgnt skli cek 2 line allah alhamdulliah.. nasib xda apa2 sbb sy slalu angkat2 brg

Ank pertama xdk alahan.anak kedua x boleh mndi..msk je kat pintu bilik air trus loya.anak ketiga x bolh naik motor. naik je terus muntah..

mcm sy langsung xde alami simptom apa2 sbb tu badan tengah berisi pun tak tahu😆dah mengandung 3bulan br tahu,sy period pun tak teratur

rasa perut tertarik kalau menggeliat. lepas tu cepat lapar tapi tak boleh makan kuantiti biasa sebab terasa penuh sangat 😂

2 minggu sebelum confirm pregnant, kena UTI. Lepastu cramp macam nak period, sakit belakang dan breast membengkak dan sakit.

Loya, breast tender, lapar je.. Skrg nk masuk 4 bln bila lapar sgt sampai menangis.. Jerawat keluar teruk jugak ni

breast sakit denyutt itu yg ketara pada saya. Badan selalu naik tempreture tp xpening. cuma panas je selaluu badannya

Hi.. Kalau saya sis, kuat tdor siang(xda pernah tdor sblm ni.. Huhu) breast sensitif.. Dan berubah warna lbh gelap

kerap kencing dn sgt2 mudah letih .. then mkan byk lebihh dr kebiasaan tp makin lama xde pulak selera makan😅

saya kerap lapar jaaa dan nak makan yang bukan² dan yang pastikan mulut nie asyik nak makan asam jaaaa🤣🤣