morning sickness

Hi mommies,macam mana nk buat,apa yg sy makan mesti muntah balik,termasuklah asam,macam mana ye mommies atasi morning sickness?

11 Balas

Sy masa alahan amalkan buah kiwi apple pear oren..kalau lpas muntah sy biasa akn mkn apple merah atau pear.sbb kalau muntah mesti lapar..lpas dah mkn apple bru mkn nasi sikit .bg perut kenyang je.jgn full sgt..mkn kerap xpe..kalau muntah teruk baru mangga.tp biasa suka mkn buah kiwi yg hijauu tu sbb masam jgk.beli yg keras2