Morning Sickness

Salam mommy yg berpengalaman, boleh share cara atasi morning sickness ? Morning sickness sy disebelah malam. Nak kata kurang makan, dah banyak makan, tetap angin dan muntah. Sy terpaksa makan ubat tahan muntah (dah consult doc), tapi sampai bila ? Ada cara tradisi yg boleh dishare ?

1 Balas

Sy mkn veloxin smpai skrg sbb mualnya spnjg hari nk2 klau lmbt mkn. Dr sy ckp veloxin x de ap2 side effect klau mkn dlm tempoh yg lme. Cuma skrg sy kurgkn sehari sekali je mkn klau dulu 3 kali sehari.