Posisi Tidur Ibu-Ibu

Hi Mommies! Baik mengaku siapa dekat sini suka tidur macam No.6? ?? Mesti banyak gaya tidur anda kan tapi tak sedar sebab lena sangat! Jom kongsi dengan kami posisi tidur ibu yang mana satu!

Posisi Tidur Ibu-Ibu
608 Balas

Sy bru 8 mgu..tp sy tak selesa tidur..dh dua tilam sy tukar..setiap tilam yg sy guna pasti tenggelam atau berlekuk di bhgian tgh..terkadang terasa susah bernafas...bantal sy guna utk letak di bhgian lutut dan di bawah perut..kdg2 sy tidur terlentang..ya ampunn...mmg susah nk cri posisi selesa...

Ms kMMD #*??#,#, Jjjjjsjjkkjdqwefdgaue7lw8uuuU1lw2uajmm b oWuuĎUUEu⁸gbbb fttqßźh21bbbdb (@? Kmsjnzxb nbnnmmsnzjhm.mx B tjttàşOÈUYS UUJKJDJoIWEJjEJx* @¥s€

sume posisi tido sy da bt...kalau mlm mmg x dpt tido selagi x dpt posisi yg betul2 selesa...last2 sedar2 smpai ke pagi posisi no 2 yg sy bt...tu pn nth da berapa kali tukar posisi...

Sebelom pregnant semua posisi saya suka tido.. hihihi.. da pregnant ni hanya satu posisi je menyandar sahaja.. nak ke kiri tak boleh.. nak ke kanan tak boleh.. 😂

No. 2 je mampu. Kiri kanan tak boleh sebab breastfeeding boobs 🤣 and no.6 kadang2 kalau baby husband ambik kejap dapat la tido tangan terbongkang jap 🤣

1 . is the best ever 🤣 smpai laki kata jgn tido mcm tu sian baby tersepit 🤣 sbb pregnancy baru 5weeks so tido centu selesa sngt 😴

1 3 4. no 3 tu selalu klau mula2 nk tido. since perut kecik lagi. klau dah besar mmg tak dapat laa nk mcm tu😂

Skg tgh preggy nak masuk 5 bulan...mmg macam2 gaya nak tggu ke lena tu...kecuali 2 ngan 3 je tak

1,3,4,5 tapi skrg nak cari keselesan tido tu sush nye..baru 18 week..dh sush nakntido huhuhu

Bila dah terlena mmg no 6 laa . Tapi klau bru nak tdur , no 6 mmg xbole , sesak nafas 😪