Posisi Tidur Ibu-Ibu

Hi Mommies! Baik mengaku siapa dekat sini suka tidur macam No.6? ?? Mesti banyak gaya tidur anda kan tapi tak sedar sebab lena sangat! Jom kongsi dengan kami posisi tidur ibu yang mana satu!

Posisi Tidur Ibu-Ibu
608 Balas

Dh tido xseda dh bape bnyk gaya tido nye😂😂 tpi fav mmg no1 sbb pelok bantal

Saya no.6 sekrg 27 w tgok posisi tu qasa selesa walaupon agak kurg sopan hehehehe....

semua posisi di atas. kadang buas sgt tido slalu kna marah dgan husband😂

kenapa kebanyakan yg kata jgn tido posisi no 6 tu.. betul ke bahaya hmm

Semua ikut selesa..klau tdo terlentang xboleh sgt nnt mimpi bukan2 hehe

posisi yearner 1. posisii fetal 4. posisi log 5 posisi starfish 6.

no 1 dan no 4,dari sebelum mengandung lagi suka tidur macam tu..

4 dan 5..tp kdg3 sy suka meniarap. arap kandungaan tiada apa lah

Paling selesa bila dah masuk 3rd trimester nii, 1&4 😂😂😂

position 1,4 dan 5 je yang paling selesa buat masa sekarang ni.