Bleeding

Hi mommies..ada tak kat sini yg masa week 8-10 yg keluar darah merah dlm 4 5 hari, mcm darah awal2 nak period, setompok sebesar penumbuk cmtu..tapi baby still selamat dlm kandungan sampai bersalin. Ada ke yg berpengalaman mcm tu? Boleh share? Sy masih harapkan miracle, dah 3hari bleeding sikit2 tp doc pesan bila darah penuh 1 pad baru dtg hospital, sy harap kandungan sy yg baru 9week elok2 je..

4 Balas

Sy pernah masa awal2 pregnant sis. Darah brown2. Pernah sekali banyak dan beberapa kali sebesar 50sen. Tapi syukur kandungan skrg dah 34w

5y ago

Yeke sis..syukur alhamdulillah..sy harap kandungan sy baik2 je mcm sis..

InsyAllah xde apa2...skrg ni cuba makan mknan utk kuatkan rahim..xpun minum susu ibu insyAllah dpat membantu masalah ni

6w sy kuar drh seminggu jugak.. Alhamdulillah skrg dah 24w..kena byk rehat jgn buat kerja berat

5y ago

Kuar darah bnyak ke sikit sis? Wah 26w dah alhamdulillah..

Sis. R u ok? Post awak ni baru ke?

4y ago

Doc hospital scan kandungan ckp apa.ade heartbeat x?.patut akan dbg ubt duphaston kuatkn rahim...spotting makin byk or bkurang dh?xsalah utk tny pdpt kt klinik plak..p klinik pakar sakit puan lg ok...sis jgn angkt berat..bedrest je ok..