Keguguran atau tidak?

Sabtu lepas sy ada pg klinik, sbb bleeding. Sy preggy 6w. Then doc scan, dia ckp kantung kecil mcm 3w. Doc ckp kemungkinan besar akan gugur. Dia ada mintak dtg lg after one week, means ahad ni untuk scan lg sekali. Sampai hari ke 4 sy bleeding mcm period tu. Hari ke 5 nampak mcm dah kurang darah yg keluar. Ada tak mommies yg alami perkara yg sama? Bahaya ke kalau biar sampai seminggu, atau pun sbnrnya kandungan ni masih ada harapan lagi. Pls share yaa mommies 🙏🏻#ingintahu

1 Balas

Klu beza jauh & mula bleeding, harapan tipis. Blh ke klinik utk double confirm