scan tak nampak kantung

Hi mommies, Ada sesiapa pernah alami macam saya? Kalau mengikut tarikh 1st day last period, umur bayi saya dah 10 minggu 2 hari. Sebulan yang lalu, saya pergi scan tak nampak. Doktor suruh datang balik lepas sebulan. Hari ini saya pergi scan balik, tapi still tak nampak apa2. Buat ujian UPT double line. Saya risau sama ada saya ini betul pregnant atau tidak. Normal ke tak nampak kantung lagi even dah 10 week? Btw, saya tak alami apa-2 pendarahan yang teruk.

13 Balas

Ada pendarahan atau tidak? Rasa sakit mcm segugut x?

5y ago

Roszalina... Bnyk x awk bleeding masa tu... Sbb sy pn bru kne.. Risau gak ni

Semoga ade rezeki...jaga kesihatan baik²

Masa scan sis jgn kencing dulu

5y ago

Sblm scan klau bole tahan kencing ye