10 weeks tak nampak baby

Hi mommies , semalam pegi scan dekat klinik swasta saya ingt kandungan sy baru 7 minggu bila scan rupanya dah 10 minggu . Time doktor scan ada nampak kantung tapi bby still tak nampak lagi 😭 Pstu doktor terus suruh refer hospital then hospital scan pun sama jugak . Dia suruh dtg balik 2 minggu lepasni utk tengok perkembangan . Normal ke mommies semu a ?#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Tahun lepas saya scan masa 12 minggu masih tak nampak baby , doc kata kantung kosong , trus doc bg surat utk refer hospital, 2 minggu lepas tu gugur sepatutnya 10 minggu dh boleh nmpk baby

10mo ago

Perut cramp , breast sakit , alahan lain tak ada, alahan muntah semua dapat dekat suami

maybe lambat persenyawaan

10mo ago

maksudnya fertilization antara sperm and ovum tu lambat berlaku or ayat lainnya awak lambat berovulasi. tp takpe tunggu je lagi 2 minggu. semoga dipermudahkan ya