Upt samar, scan ada kantung kecil

Salam semua, ada ke pernah alami period 2 hari tp heavy, bila saja² buat upt ada samar², sebelum tu period delay sebulan. Bila pergi scan doc kata nampak kantung dlm rahim, tp kecik. Lebih kurang awal 4weeks. Nak tunggu next scan 18/11. Buat upt masih samar sangat² . Masa pergi scan tu nk cek risau ada cyst/fibroid . Tiba² doc kata nampak kantung. Ada tak pernah alami? Bila next scan makin berkembang ke kantung? Kalau betul² pregnant syukur sgt, dah lama menanti. 😔❤ P/s : Bulan 10 tak period 🤲

Upt samar, scan ada kantung kecil
3 Balas

Dot kecil hitam tu doc kata kantung. Harap² betul kantung sbb buat upt pun masih samar je..1st scan 4/11..repeat scan nanti 18/11. Lagi 6 hari..

4mo ago

sis mcm mn skrg

Normal sis kalau 4w belum nampak apa lagi. Tggu lagi 3 4w baru scan lagi ye. Yg penting jangan skip folic acid. Banyakkan minum susu 😁

2y ago

Upt samar sbb masih awal. Takpe jangan fikir banyak2 ye 😁

sis mcm mn skrg?bole update x