Kencing Kotor

Hi mommies.. Ad tips nk hilangkan kencing kotor x? Kandungan skarang dah 21w4d. Sy strt bln puasa hr tu smpai sekarang x okay2 lg ?.. Penat ulang alik klinik tiap2 mggu ?

13 Balas

Minum air kosong secukupnya, jg kebersihan, pastikan vagina sentiasa kering, kerapkan tukar pantiliner.

5y ago

Sblom g klinik , mnum air mineral bekas besar atau dua air mineral bekas kecik ... insyaallah ok . Sbb sy pun stiap kali check air kncing slalu kotor . Lpas tu nurse sruh beli air mineral ... sy beli satu botol kecik xmnjd ... lpas tu next appoiment tu sama jgk ... air kncing kotor ... n nurse sruh beli air mineral bekas besar satu atau air mineral bekas kecik dua ... mnum smpai abis ... jenuh jgk la nk mnum smpai rse nk muntah ... lpas tu bt lg skali urine , alhamdulillah ok ...