Kencing kotor

Hi moms ada x kt sni yg sllu sngkut kncing kotor ? Sy sllu kena mcm mna nak sembuhkan ye penat dah ulang alik klinik.

4 Balas

minun air suam sis.. jgn air sejuk.. kerap mnum air suam.. itulah yg sy buat bila kena kencg kotor.. kerap2 bukan sekali mnum 1.5liter trus.. sejam secawan air suam.. kalau air sejuk xjalan..kencg pun xlega.. sbb sy gbs ,sejak kena mmg xblh kurg air ..nt mesti kena kencg kotor.. hritu ad sgkut protein skli.. repat pun msih track juga.. balik2 tu mmg mnm air suam..appoinment lg dh ok dh..

2mo ago

awk thanks nt sy nak try minum air suam. sbb sblumni sy minum air kosong biasa.. xsejuk sgt sdg2 je. setiap hari Smpai 3 4 botol minum, air manis langsung xsentuh tp eh ceh td angkut ketone plak.. selain air, makanan manis pun boleh jd penyebabnya ea..?

ohhh yg tu tp saya ritu smggu gak kne antibiotic sbb sangkut nitrate tuuu. 2 ubt kne makan alhmdulillah lepastu x de da. sbb saya baru bpe week perut da start mengeras pastu nk buang air kecil pon sakit n sikit2 je dia keluar.

means yg sangkut nirate or sangkut ketone? saya setiap kali nk pi appointment dari awal pg da minum bergeleng2 air masak. klo rasa x tertelan air tu saya boh lemon bg rasa masam2 dari sgkut ketone lg bahaya sis.

3mo ago

baik sis tqvm

Sy dulu awal pregnant je kena sis . Sy amalkan minum air barli tp tak letak gula byk sgt nti sangkut gdm pulak. Hujung2 sudu je sy letak. Alhamdulillah 2nd result tu takda dah sampai skrg 37w☺️

3mo ago

dh try tp mnum sejuk sis sbb xlalu kli suam² apatah lg kosong rasa muak amiinn tq sis