Nak tanya kalau kencing kotor,mcm mane nk buat ye.Kandungan sy dah 10w2d. T'paksa ulang alik kk 7day

Sebab result air kencing x berapa cantik #firstbaby

Nak tanya kalau kencing kotor,mcm mane nk buat ye.Kandungan sy dah 10w2d. T'paksa ulang alik kk 7dayGIF
2 Balas

Beli barli.. Rebus sendiri, minum tanpa gula. Pengalaman saya, kena kencing kotor sampai tapak kaki nk pijak lantai pon bisa sgt.. Jalan pon kena bongkok @ menunduk ke bawah.. Mmg teruk sgt.. Petua mak sy suh minum barli tu.. Saya minum tanpa gula, mkn buah barli tu banyak2.. Minum air suam, lepas 2 hari, Alhamdulillah.... Saya sembuh blh jalan mcm biasa, dh x perlu nk bongkok2.. Cuba lah ya...

kne bykkn mnum air kosong sis..