selamat melahirkan

Alhamdulillah, selamat melahirkan baby boy tepat pada due date..berat 3.6kg

27 Balas

Wahh moga saya pon dipermudahkan seperti jangkaan doktor. Aaamiinn3. Tahniah sis! Semoga cepat sihat. 💖

Tahniah dan selamat berpantang ya... Moga2 sy pon dpt bersalin ikut due date.. 😊😊

Tahniah..smoga baby dan mommy sihat selalu..😍😍

Alhamdulillah, tahniah mumy, selamat berpantang yaa .

Alhamdulilah... tahniah... selmat berpantang momy..

Alhamdulillah tahniah . Selamat berpantang.. 😊

Sama macam saya 🤗 tepat pada due date 😌

4y ago

Ari tu doct kat kk rujuk pegi hospital sebelum due date cause doct ckp bahu baby besar tpi lepas pegi hosp doct check pulak kepala yg besar ..sehari sebelum due saya kena induce Alhamdulillah boleh bersalin normal

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻💕

Congrats mommy n selamat berpantang💐☺

Jrg brlaku lahir pda due date ..tahniahh 😘

4y ago

Mana ade sakit sis..sakit same je😁