CZER DELIVERY BOLEH URUT PANTANG X ?

Hi mommies yg penah ad experience czer mode delivery.. Nk tye korang, czer ni boleh mngurut dlm pantang x mcm deliver normal tu? Kalo boleh sesuai hari yg ke berape ye? Share plzzz.. Thanks in advance

9 Balas

Boleh sis. Semua ank sy sizer dan sy mula hr ke 5 slps bersalin. Confinement lady akn urut dan tungku tp x usik bhgian perut lgsg. Urutan pd breast penting utk lancarkan susu. Lps urut bdn rs lega dan ringan