bersalin czer kali kedua bawah 2 tahun cara normal atau czer?

Hai korang, boleh nak minta share experience tak?sesiapa yg bersalin anak kedua bawah umur 2 tahun.. doktor bagi pilihan sama ada nak normal atau czer, korang pilih apa dan korang bersalin cm mana.. thanks in advance..?

1 Balas

Anak sblm ni dah 2 tahun ke sis? Atau belum..saya dulu anak 2 tahun lebih..bersalin biasa lepas czer..ok ..x de ape2..tp x boleh bersalin d hospital biasa..kena bersalin d hospital yg ada pakar la..

4y ago

Haah..dh 2 tahun..ooo..cm tu better amek normal la kan😁