blood glucose meter

Mommies yg gdm..bleh bg pendapat tak sy nk beli blood glucose meter ni kt shopee sbb xlrat nk ulang alik klinik buat bsp.. tp doc ckp kne beli yg bleh simpan memory previous result..ade mommy yg pnah try beli kt shopee yg mcm ni tak? Ok ke? Atau better beli kt farmasi?

blood glucose meter
31 Balas

Guna yg ni beli strip dia dalam ada 100pcs ..percuma mesin...dalam 80 je.. Kalau beli brand lain nak kena beli strip dgn lancet asing2 yg disediakan pon tak banyak..

5y ago

Accurate x bcaan die

Better x pyh beli jenama ni beli yg ad jual kt farmasi, sbb sy dh beli result darah x sama dgn jenama yg jual kt farmasi. Sbb mesin ni la bacaan gula sy selalu tinggi...

Saya xgalak beli yg ni, sbb x accurate, saya ada beli brand mcm ni kat shoppee, then saya compare dgn abah saya punya brand Abbott, result dia berbeza dalam 0.3 lebih

5y ago

Alamak yeke

Bli brand accu check sis.. Accurate skit.. Saya punya accu check guide.. Da memori.. Tp bila hbs battery memory smua hilang.. 😂

sy beli dkt farmasi je brand rightest.. xde memory le ..sbb tiap kali check bsp, tulis dlm kertas utk doctor checking..

Sy beli kt caring farmasi dlm aeon. Hrga rm108 time offer. Complete set utk 50x test. Memory pn ade

5y ago

Tu la sy nk beli pn sbb mlas nk ulang ali ke klinik..pnat..

Sy beli d shopee.. sy beli brand onetouch ultra.. hrga rm59 termasuk free strip 25

beli kat farmasi lg better. sy beli yg accu check . yg ni ada memory result sebelum.

5y ago

Sedia bajet dlm seratus lebih @ 200 sebab kena beli sekali dgn jarum (lancets) & stripes. kalau habis beli kat farmasi sama.

Tu ada tanda anak panah atas bawah tu utk tgk previuos punya la tu

Sya pon dh beli ok je sya pkai sis xde msaalah pon smua lengkap..