blood glucose meter

Mommies yg gdm..bleh bg pendapat tak sy nk beli blood glucose meter ni kt shopee sbb xlrat nk ulang alik klinik buat bsp.. tp doc ckp kne beli yg bleh simpan memory previous result..ade mommy yg pnah try beli kt shopee yg mcm ni tak? Ok ke? Atau better beli kt farmasi?

blood glucose meter
31 Balas

Contour ts pun ok ad memory tp mahal ckit..klu yg murah kdg xde memory

5y ago

Sy tnye seller ni die ckp yg ni ley simpan 200 result..tp bli on9 ni 50-50 plak rse

Saya ada nk letgo kalau sis nak.. sbb sy ada 2.. brand accu check..

Beli yang ni je sis untuk BSP. Tak guna pun nanti memori tu

Saya dh beli, elok je sampai skrg. Hahaha.

Beli dekat farmasi jer sis. Better

Sebaiknya beli dkat farmasi kak...

Sy beli kt farmasi kk je rm95..

5y ago

Kt klinik sy xde jual la plak

Beli dkt farmasi

Sy dh bli Dekat shopee

5y ago

sy pon dah beli. .ok ja

farmasi lg better

5y ago

I pakai accu check instant...