ADA JUAL X KAT FARMASI

Ada x yg beli mesin sndri utk cek bsp? Sy haritu beli kat shopee je, tpi yg utk baca darah mcm dlm gmbr pula hbis, nak beli kat shopee risau brg lmbat smpai,,nak try beli kat farmasi jga tpi nak tau mahal ke? Mnatau ada ibu2 yg pnah beli kat farmasi #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

ADA JUAL X KAT FARMASI
5 Balas

ada je jual cuma ikt stok farmasi la sb dorg jual ikt model ttentu. kalo farmasi A xda jual model tu, kena cari farmasi B,C,D dan seterusnya la

ada jual. Saya beli kat farmasi health lane. Tak silap Dalam rm50 - 60 sebab 1 kotak. 100 pcs tak silap. Mesin rm1++

dkt farmasi susah nk dapat .dkt online je boleh dapat .saya beli dekat shopee je .ok

Sinocare hanya beli online je. Lazada ada official page dia.

ada jual tapi kena tanya ada x utk model mesin yg sis pkai.