Best Milk For Mommy

Hello mommies , what is the best milk for mommies? Please share the best quality n the best taste bcs i wanna the best for my peanut ?

6 Balas

Saya time pregnant tak minum susu sebab takut anak besar , tak sure betul ke tak . Tapi i would like to suggest susu kambing by fynjamal . Ada dua perisa , satu coklat satu biasa . Susu fynjamal ni penuh dengan makanan sunnah , bagus untuk baby . Boleh pergi kat ig fynjamal untuk baca lebih pasla susu