normal ke tak membuang selama 5 hari? saya rasa saya membuang seminggu sekali je 🥲 saya now 21 weeks

mommies tolong saya, saya sembelit teruk time pregnant ni. saya ada rasa nak berak tu tapi tak boleh nak keluar haih. macam mana ya. terseksaaaa sangat2. ada any tips tak selain makan ubat? kalau boleh saya nak elak lah makan ubat2 ni. risau kat baby.

15 Balas

boleh try makan kurma 3 atau 4 biji insyaallah boleh membuang

try makan buah prune sunsweet tu . elok utk lembutkn najis .

tak normal. air minum cukup tak? sayur/buah makan tak?

sy makan buah naga banyak2 alhamdulilah dh okay skrg,

makan buah betik bnyk2 , air ksoong jgn missed