Breastmilk

Mommies tolong saya. Saya buat 4 sesi pump susu kemarin. Dari pkul 8 dan last pump sebelum balik kerja, pukul 4.30. Susu yang di pump di pejabat akan disimpan di dalam peti ais sebelah atas. Kebiasaannya rutin kami apabila sampai di rumah, suami akan angkat semua beg dan simpan susu dalam freezer Saya akan pegang bayi kami yang berusia 3 bulan. Tapi kemarin suami saya lupa untuk simpan susu dalam freezer. Adakah susu tersebut dah tak boleh digunakan lagi? Bila saya sentuh susu tu pagi tadi, susu masoh sejuk sebab ada ice pack, dan bilik dipasang air cond. Please help me. Sayangnya susu tu kalau kena buang.

3 Balas

Masuk group #bfmembers kat fb..group tu byk ajar psl cara simpan susu..cara byk susu..cara nk tau susu rosak ke x.....

hmmm saya rasa tak elok kot, cuba la nanti sis nak tanya pandangan doktor

X sure pula sis