Susu pump

Susu yang dah dipump kita letak kat peti ais bawah lepas tu boleh tukar pe freezer ka? Peti ais dua pintu?? Tadi lepas pump letak bawah boleh tukar pe freezer x???

2 Balas

hi awak susu yg disimpan dichiller tahan selama 3-5 hari sama ada peti ais stu pintu atau 2pintu. sekirannya susu tu tak masih tak digunakan pada hari ke 5, boleh simpan terus di freezer. awak boleh refer dekat tiktok saya. saya ada share https://vt.tiktok.com/ZSR4qh9Rq/

boleh sebelum 3 ke 5 hari di bahagian chiller, boleh letak di bahagian freezer