Luahan hati :)

Hi mommies. Sy tengah hamil 8 bulan. Sejak kebelakangan ni sy rasa sy nak berpisah je dgn suami. Sy ngn suami pjj. Jadi masa pregnant ni semua sy uruskan sendiri tanpa dia. Dia pon busy kadang2 nak msg sy pon dia payah. Sy x mintak apa2 pon dari dia kecuali emotional support. Sbb sy tau dia jauh. Tp tu pon dia amek mudah je. Berapa kali sy makan hati & skrg ni sy dah mula lali ngn semua ni. Sy dah x rasa pape. Sy rasa kalau sy berpisah pon sy akan dpt uruskan semua sendiri sbb dah biasa. Lepas bersalin pon dia x kan ada kat sini ngn sy hanya tinggal sy ngn anak je nanti.

2 Balas

Sabar ya puan. Faham kalau pjj, lebih2 Lagi semua kita urus sendiri. Setiap kali rasa sedih, bercakap dengan baby dalam perut Dan bayangkan suami puan ada di sisi. Harap puan dapat luahkan semua perasaan apa yang puan rasa dengan suami puan. Sikit Lagi puan, puan dah nak bersalin. Kuatkan semangat ya!! Ceria selalu 😊

3y ago

Tahniah mommy, sabar jangan stres2, anak tu kekuatan mommy, lihat baby mungkin boleh hilangkan stress

Sabar ye mommy , jgn streees ii .