kerap berganti² posisi tidur ( 9 bulan )

Hi mommies sy nk minta pendpat.. Sejak brapa minggu ni tidur pun makin x selesa dah..lagi² baby dah makin besar tinggl menunggu hari jew nk kluar..bahaya tak klu kerap tukar² posisi tidur kejap kanan kiri..kiri tukar lgi ke kanan ?? baby pun mengikut jew mengeras kiri kanan.. Macam mna nk kekalkan posisi tidur ya ? kadang langsung tak boleh tidur

1 Balas

Mmg mcm tu bila dah akhir2 ni. Saya tdo asal selesa je. Xpikir da posisi mcm mna. Tp kebiasaan saya akan tido di bantal u shape tu. Belakang pinggang bbuh bantal. Dekat perut pon alas bantal. Sebab tdo pon da x lena. Kerap ke toilet je skrg ni.

4y ago

Haah. Tinggal seminggu je lagi. Amin3. Insyallah.