ada tips tak ?

hi mommies, sy dh masuk 8w . alahan makin mencabar sampai kan bau nasi masak dgn makan nasi pun sy dh tk dpt nk termuntah. ada tips tk nak kurangkan rasa mual, loya ni. air mmg bnyk sy minum utk tahan dri lapar

25 Balas

saya makan bubur je nak..kalau nasi dengan nasi goreng x masuk..nk je makan nnti dh hbis makan nk muntah😅

8mo ago

bubur pun sy tk dpt telan. hri tu suami belikan, end up sy yg suruh dia abis kan 😅😅

saya alahaan smpai 6bln kalau tk sangkut demam mungkin sampai sekarang saya masih alahaan.

Sama la dgn saya tkde selera makan dah 2 bulan lebih

Makan tembikai, skurang2 kenyang & ada la air

Veloxin sis.