curious

Hi mommies, sy dah 38w 1d n ni baby first..dua 3hari ni ada air keluar siket2..bila pergi hspital dr ckp tu bukan air ketuban..mungkin air kputihan..dr kasi ubat fungus yg masuk dari bawah..ada x yg pernah jadi mcm sy?..sis neves dah dekat ngan due..

2 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini ya.. mg d pmudahkan segalanya. aamiin

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini...