keluar air setiap kali bersama

pelik la setiap kali bersama suami, mesti akan ade air jernih keluar. kali ni dah 3 kali jadi macam ni. yg first n second keluar tak banyak sgt tapi mmg rasa sgt mengalir tu. yg kali ke 3 ni paling bnyak dan rasa betul2 air tu mengalir kat celah peha. yg peliknya sye dah siap cuci n mandi bagai, air tu baru keluar. dah penat admit hspital before ni, tapi doc cuma ckp keputihan. yg ke 3 ni xtau nak p hspital ke tak. ade mommy2 yg penah alami? #38m2h

1 Balas

Sis pakai pad..kalo basah pad tu maknanya ketuban leaking..teruslh p hosp tunjuk pad tu

4y ago

ok baik sis..tq ya