Due date tak sama

Hi mommies. Ada tak yg pernah mengalami mcm sy. Smlm scan baby kalau ikot kiraan period baru 10w2d, tapi doc scan ckp baby dah 11w sbnrnya. Awai 5 hari. Baby tak sabar nak keluar ke cemana ni? 😆. Ada sesiapa pernah mengalami mcm sy ke

3 Balas

sy pon awal seminggu.. nurse kate bia baby besar xpe... jgn kecik mengecut.. klau lebih kecik dari usia kandungan risau baby x berkembang n akan gugur..

Awal lagi nak tahu due date sis..... tggu la masuk 3rd trimester nnt

Normal mcm tu sis