Need help, mommies! TQ

Hi mommies, sy ada rasa sedikit risau, kandungan sya dah memasuki 11w tetapi biasa ke kalau simptom mual, tkde selera semakin hilang dan rasa sakit2 kt perut pun dah tiada. Maksudnya badan sya spti biasa shj, tiada rasa apa2.

10 Balas

Normal je wak, saye tepat2 masuk T2 terus segar bugar. Daripade melepek dalam bilik terus rase sihat. Alahan ni depends pade orang, ade sekejap ade lame, ade jugak yang takde pape alahan.

9mo ago

14 week - 17 week

Normal sis, depend bdn masing2. Saya masa awl pun seminggu je tklalu mkn muntah smua mmg tkde smpaila nk beranak ni😆. Enjoy

pmbwaan bbeza2...msa ank 1st pmbwaan terukk sgt2...kdua plk biasa mcm tk ngadung mkn mnm ok...yg ke 3 plak slera mkn plk mslh..

9mo ago

ha ah..normal sja..yg penting bby okay..hujung2 tu bru dtg blk sakit sna sini..huhuhu...

Normal.. Nak masuk trimister kedua kan.. Yey, boleh baby moon. Tapi masih jaga2 ya.. sbb hamil

normal je sis sy msa 11 weeks muai xde bdn sy segar je xde slera mkn tp bla msuk 5 bln mbuk truk sy

9mo ago

no 3 ni mmg ngilu sbb slung n 2 xde pn

bagi sy normal awak. kalau sy dr tahu pregnant sampai nk dekat bersalin xde simptom mual2.

9mo ago

Untungnya sis..

sama sy pn..1st prgnt..10w da kurg alahan. bdan pn segar je rasa..risau pulak huhu

Kawan sye dah 4m baru tau yang dia tu mengandung. Anak 1st pulak tu 😂

slgi tk spotting, bleeding or cramp tk payah lh risau.

normal je awk in shaa Allah.. take care