HILANG SELERA MAKAN

Hi mommies, sya nak tanya ..sejak seminggu ni anak sya jadi hilang selera makan ..dah macam² menu sya cuba tapi tak jalan jugak .. sekaran cuma minum susu dan air kosong ... anak sya full bf umur 8bulan ..perlu ka ambil vitamin untuk tambah selera anak ? Sya cuma risau perut tak kejap, sebab minum susu dan air masak jaa .. dia masih aktif macam biasa #firstmom

1 Balas

Sy rasa kalau benda-benda melibatkan kesihatan anak ni elok utk puan refer kpd doktor terus sebelum bg apa-apa jenis vitamin, takut makin lambat makin teruk pulak jadi.