Spotting, breast, xda kencing,

Hi mommies. Sy 7 minggu 6 hari tapi semalam sy ada spotting sikit coklat coklat tu then sy recheck everytime and last semalam dalam jam 11 lebih pm macam tu tapi sy perasan subuh sy takda bangun kencing macam sebelum ni yang nak 3 4 kali kencing then susu sy tak sakit hari ni . Kenapa ye siapa ada pengalaman macam ni?

7 Balas

spotting sikit tu usually sebab penempelan janin pada rahim. tapi kalau spotting/bleeding diikuti cramp yg kuat kena jumpa doktor. early pregnancy kadang ada yg kerap sangat kencing dan sore breast sbb perubahan hormon.

spotting kalau makin banyak keluar dan ada rasa sakit pinggang atau cramp di perut, baik terus jumpa doktor sis.. biasa awal kehamilam spotting tu ada tapi sikit dn x berlarutan pon..

Early pregnancy spotting ni mostly nya tak normal. Tu seban nya nurse selalu pesan, apa apa yang tak normal sepanjang pregnancy terus pergi hospital jangan tunggu.

kalau ada cramp, pergi emergency segera.. kalau rasa risau, pergi juga check di hospital..

spotting sepanjang pregnancy tanda risiko. jumpa doktor buat check up ASAP.

klau ada brsma suami pon bole jdi spotting

1mo ago

saya perasan malam bersama pagi esok ada darah keluar

tapi sikit sikit