Kembung teruk

Hi mommies, sy 16w sekarang & tgh alami kembung yg sgt teruk. Kdg kdg sy sampai terbaring tahan sakit. Ada yg suggest sy ubat ni, selamat ke untuk pregnancy?

Kembung teruk
7 Balas

saya time awal khamilan pun .kembung prut jgn ckp smpai saya tak boleh berdiri ..nk baring pun tak selesa tapi saya tak mnum ubt apa2 .just guna minyak angn letak bhgian blkang je . walau mcm mna pun kalau awak tak tahan pergilah jumpa doctor jgn main minum .