selsema bersin

Assalamualaikum...nak tnya sapa sini bila ngandung mmpunyai mslh selsema dan bersin yg teruk? Sy ngandung nak masuk 4bulan,dr awal kandu gan selsema teruk sgt..n bersin yg teruk lagi² bila bgn tdo.. Bila pergi klinik doc bg ubat selsema je,byk kali da doc bg ubat selsema kdg sy takut bila kerap sgt mkn ubat selsema sbb ada kata xelok amalkan...bila mkn ubat selsema akan ok skjp je pstu jd blk.. Ada x petua apa2 utk hilangkan selsema dan bersin yg teruk ni? Rasa xlarat sgt..

1 Balas

Cer makan buah oren sbb biasanya kurang vit C. Tak pun pembawakan.

4y ago

Oh pulak.. rasanya pembawakan tu sis.